Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

boholeg@gmail.com

     Μποχέμια Γκεοργκίεβα Γκεοργκίεβα,    από τη Μοντάνα         (Монтана )  της Βουλγαρίας, Καθηγήτρια Ανώτατης  Σχολής  Σλαβικών Φιλολόγων με ειδικότητα Βουλγαρική  Γλώσσα και  Φιλολογία στο Παν/μιο Σόφιας,απόφοιτος Πολυτεχνικής σχολής  "Χρίστο Μιχάιλοβ"  Εικαστικών Τεχνών ,Μετεκπαίδευση στη Ρωσική γλώσσα και Εικαστικές Τέχνες στο Σμόλιαν.
     Γνωρίζω πολύ καλά εκτός απο τη  Βουλγαρική,τη Ρωσική και την Ελληνική  Γλώσσα.

     Τα 12 τελευταία χρόνια διαμένω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ανδραβίδα - Κυλλήνη (Λεχαινά) Hλείας .
    1)  Διδάσκω  Εικαστικές  Τέχνες,Διακόσμηση,Σχέδιο και Ζωγραφική,σε προγράμματα του Δήμου.Αναλαμβάνω τοιχογραφίες,ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και τη δημιουργία χειροποίητων καρτών,βιτρώ,σχέδια σε μπουκάλια - γυαλί, πυρογραφία και εικαστικές δημιουργίες με όλα τα υλικά, για καταστήματα,εκπαιδευτήρια,σπίτια ( εξωτερικούς - εσωτερικούς χώρους), ιδιώτες κ.ά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 2)   Αναλαμβάνω: 
α)  Τη διδασκαλία,της ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,σε παιδιά και ενήλικες για αρχάριους και προχωρημένους,ΑΤΟΜΙΚΑ ή ΟΜΑΔΙΚΑ, σε όλα τα επίπεδα όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.
  β)  Μεταφράσεις και Διερμηνεία από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ στη ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και αντίστροφα,για κάθε είδους Κειμένου και Δραστηριότητα.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ. 

3)   Αναλαμβάνω: 
α)  Τη διδασκαλία,της ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,σε παιδιά και ενήλικες για αρχάριους και προχωρημένους,ΑΤΟΜΙΚΑ ή ΟΜΑΔΙΚΑ, σε όλα τα επίπεδα όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.
  β)  Μεταφράσεις και Διερμηνεία από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑκαι αντίστροφα,για κάθε είδους Κειμένου και Δραστηριότητα.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου